Trevliga campingar i Jämtland

Är ni de som älskar att utforska nya platser så är Jämtland något som vi kan rekommendera. Det finns mycket att uppleva i de Jämtländska skogarna och fjällen alldeles intill. Det finns flera trevliga campingar i Jämtland att besöka.

Att ta sig till Östersund och Jämtland

Att ta sig till denna plats är inte något svårare än någon annat ställe i Sverige. Från Stockholm så går det ett antal flyg med olika flygbolag till Östersund och Frösöns Flygplats. Väl på plats så kan man enkelt hyra en bil för att ta sig vidare till någon av de campingplatser Jämtland har att erbjuda. Se till att boka din plats i god tid innan så du med säkerhet vet att du har din tältplats eller stuga om ni nu föredrar detta som boende.

Vandra i fjällen eller se omgivningarna som finns. Det räcker egentligen inte med en vecka men ni kommer att hinna med relativt mycket trots en kortare vistelse. Det kommer garanterat fler tillfällen att besöka Jämtland och då får ni besöka det ni inte hann med denna gång. Även om Jämtland som län har mycket att erbjuda så kanske det är Östersund som lockar med sin shopping och underbara Frösön.

Om ni är på plats den 27-28 juli 2018 så kanske Storsjö Yran lockar med artister som Kraftwerk, Zara Larsson, Ziggy Marley, Thåström med flera. Du ser aktuella artister på Yrans sajt. Detta är det största som händer i Östersund under sommaren om inte Östersunds FK som numer huserar i Allsvenska börjar dra mer publik på deras matcher. Om det finns ett fotbollsintresse så kanske ni har den turen att det spelas en allsvensk fotbollsmatch på Jämtkrafts Arena.