Rullsand Camping

Rullsands camping har som slogan ”Mellansveriges Riveriera” och finns en hel del sanning i detta. Inte minst om man enbart fokuserar på Sveriges östkust som inte bjuder på speciellt många långa och sköna sandstränder i ”Mellansverige”

Rullsand är ett badområde som ligger några mil söder om Gävle. Då det är stadens närmaste stora sandstrand är det många från staden som söker sig hit de varma sommardagarna. Men hit kommer även långväga gäster som då många gånger övernattar några nätter på det stora campingområde som erbjuds.

Campingområdet innefattar ett stort antal husvagnsplatser och även två stugområden. Det ena stugområdet byggdes 2011 och består av stugor som är på 36kvm vardera. De består av två sovrum (enkelsäng i bägge rummen). Dessa är komplett utrustade förutom att någon TV inte finns. Stugorna benämns som A-stugor och går att bo i året runt.

Det andra stugområdet består av B-stugor med något lägre standard. Dessa renoverades 2012 och är på 10kvm. Då de inte är isolerade är de enbart för uthyrning sommartid. Här kan fyra personer övernatta då det finns två våningssängar i varje stuga.

B-stugorna kostar 700kr per natt medan A-stugorna kostar 1000-1500kr beroende på säsong. Vid hyra av en hel vecka blir det billigare pris per natt.