Perfekt för camping eller picknick

När du skall ut och campa eller enbart ha en picknick är det trevligt att ha hållbara och ekologiska kärl och bestick. Ta en titt här för ett övertäckande utbud av hållbara kärl.

Ekologiska kärl

Det är bra för naturen att inte använda engångskärl. Därför kan du gärna välja ekologiska kärl när du skall campa eller gå på picknick. Det finns kärl gjorda av till exempel kokosnötter eller av själva kokospalms stammen. Också bambu och rotting är material som gör bestick ekologiska.

Andra produkter

Vegansk vaxfolie är bra att använda då du vill packa in dina picknick smörgåsar eller när du vill täcka in en skål med mat. Bra att ha med på picknicken är också en vattenflaska, det är viktigt att hålla vätskebalansen i skick. Det är också trevligt att sitta på någonting mjukt när du är ute i naturen. Du kan välja mellan en helt vanlig filt eller satsa på små sittdynor eller små pallar för att göra det bekvämare för dig.

Korg med mat

Du packar säkerligen med en korg med godsaker för din camping eller picknick. Enkla maträtter att ha med är till exempel smörgås, frukt, färdiggjord soppa i en termos och muffins.