Packa rätt inför din campingsemester

Hur man bäst packar inför sin campingsemester kan se väldigt olika ut. Om man drar på husvagn eller åker i hus bil så ser det naturligtvis annorlunda ut ön om du ger dig ut på tältsemester. Förvisso så bör man ha med sig olika saker oavsett om man tältar, bor i husvagn eller husbil. Och det kan vara väldigt irriterande om man glömt något hemma.

Ger man sig ut med husvagn, husbil eller för den delen hyr en campingstuga så är det ett antal saker som man bör ta med sig på resan. Här följer en checklista som du kan kopiera och skriva ut om du så önskar.

  • Toalett artiklar som tandborste och tandkräm. Men också schampo, hudkrämer och annat som man använder sig av.
  • Handdukar och badlakan är något som ska finnas med. Se till att ha några omgångar om man vill skölja upp någon handduk.
  • Hyr man stuga så kolla upp om sängkläder finns eller om man ska packa med sig detta.
  • Kläder som kommer att användas, se till att inte packa med onödiga kläder som aldrig kommer att nyttjas.
  • Tekniska prylar som laddare och annat. Något som kan vara bra att skaffa sig är en så kallad Power Bank som laddas med ström.
  • Spel av något slag om vädret ställer till det och ni inte kan vara utomhus.

Detta är en relativt komprimerad lista på det allra nödvändigaste. Sedan så har man säkert sina favoriter som man alltid tar med sig på sin semester. Se till att inte packa med allt för mycket. Räkna på hur många dagar som ni kommer att vara borta och det antalet plagg som behövs för dessa dagar. Packa sedan ner något extra klädesplagg utifall något skulle hända. Bor man på camping så kan det finnas tillgång till tvättstuga där man kan få tvätta kläder som behöver tvättas.