Packa inför camping trippen

Sommaren kommer med stormsteg och snart så börjar många Svenskar vara ute på vägarna för att åka iväg på sina semestrar. Om du åker med husvagn eller husbil så kan det vara bra att ha koll på vad som ska vara med, att packa inför camping trippen kan vara bra att förbereda så att det går snabbt och att man får med sig det man tänkt och inget onödigt.

Det finns en risk att man packar med sig för mycket. Därför kan det vara bra att ha en checklista när man ska förbereda sin camping tur. Det kan se lite olika ut om du åker med husbil eller husvagn men mycket är det samma när man ger sig ut på en tripp. Det finns mycket bra checklistor online som man också kan kolla upp, men här kommer vår som kanske är lite mer övergripande.

  • Ta en kontroll hur köksredskapen ser ut i husvagn eller husbil, behöver det kompletteras något i år eller finns allt som behövs för en skön avkopplande resa.
  • Ska cyklar med så kolla upp så att dessa är i det skick som krävs för en resa i år, har du ingen cykel så kanske en el-cykel något du kan tänka på. Hos TopBike så hittar du smidiga hopfällbara modeller som är smidig att ta med sig på en campingresa.
  • Känns som en självklar sak, men kontrollera att du har gasol och annat som behövs under er resa. Ibland kan det vara svårt att hitta detta när man väl ligger ute på vägarna. Köp en extra kan också vara en bra försäkring om  ni ska vara ute en längre period.

Gör gärna en egen lista som ni kan checka av när ni börjar att packa er husbil eller husvagn, se till att få med kläder för soliga och regniga dagar. Ladda surfpott så att ni kan ligga i husvagn eller husbil och titta på streamad film om vädret inte tillåter att ni kan vara utomhus. Lycka till med semestern!