Hotell, stuga eller husvagn

När det är dags att ge sig ut på årets semester så måste man förutom att bestämma var man vill åka även hitta ett boende som passar. När det står mellan att bo på hotell, stuga eller i husvagn så finns det givetvis fördelar med alla och mycket handlar det om vad man vill få ut av sin ledighet.

Fördelen med att campa med husvagn eller husbil på semestern är att man är rörligare och mindre bunden till sin resrutt. Man kan styra kosan dit man vill och behöver inte förboka platser utan kan istället vara spontan och ändra sina resplaner efter väder eller via tips från andra campare. Man träffar många nya människor efter vägen och man har det man behöver med sig i vagnen.

Väljer man istället att boka stuga efter vägen så måste man oftast styra upp semestern lite bättre om man inte vill riskera att det är fullbokat, även här träffar man många olika människor om man så önskar eller sköter sig själv i sin stuga på campingen.

Hotell ska man unna sig och lite nu och då men det  passar allra bäst om man inte vill laga mat eller hålla efter disk och städning under semesterveckorna utan istället vara ledig från allt. Här är frukosten framdukad och rummet städat när man kommer tillbaka efter sin sightseeing. Man väljer om man vill sitta i loungen med andra gäster eller varva ner på rummet efter dagen som varit.